HéTVégi hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi hírnasi

Mert nehogy már úgy indulj neki a hétvégének, hogy nem tudod mi zajlik a kedvenc sorozataid háttér világában.

A The Big Bang Theory alapból egy vicces sorozat, így az nem csoda, hogy a forgatáson a színészek jól érzik magukat.

Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy az Arrow forgatása is ekkora poén.


Vicceskedés után meg jöhet is a durvább cucc, hogy egyensúlyban legyen a világ. A Scream első 8 percéből kiderül, hogy a sorozat nagyon tini lesz, a szuper sebességű sms-ezéssel, közösségi oldalalakon való lejáratással, és vagy egy hektónyi vérrel. Utáljuk, imádjuk, nézni fogjuk!

Ebben bár nincs vér, és sajnos zombi sem, de mégis a Fear The Walking Dead egy újabb előzetese, amiben valamiért szintén a tinikre és a netezési szokásaikra koncentrálnak.

A következő öt képen pedig arra láthatunk bizonyítékot, hogy az X akták már gőzerővel forog. Az már kiderült, hogy látni fogunk ismerős arcokat a rebootban, beleértve Mitch Pileggit és William B. Davist, azonban a készítők elárulták, hogy a régi, megszokott szörnyetegeket nem hozzák vissza. A sorozat csak új sztorikból fog állni, de remélik, hogy ugyanolyan rémisztőek lesznek, mint amihez a rajongók hozzászoktak. Az igazság odaát van!

A poént persze senki nem akarja lelőni, de az Entertainment Weekly azért bejelölt nekünk néhány meglepetést.

the-x-files-set

 

x-files-5 the-x-files-1x-files-3 x-files-2x-files-4

A Mr. Robot című hackeres sorozatból még a premiere előtt berendelték a második évadot. Pilotkritikánkat ITT olvashatjátok. Berendelések kapcsán pedig még az a hír járja, hogy az Aquarius című krimiből, amiben David Duchovny nyomoz Charles Manson után, szintén kértek második évadot.

Szereposztásokban meg olyan hírek járják a nagyvilágot, mint Emma Roberts, a színésznő akit mindenki utál, mert egy kurva, a következő American Horror Story évadban is szerepleni fog. A Gothamban pedig a következő főgonoszt James Frain fogja alakítani. Valamint az Amazon nem kisebb színészt, mint Kevin Costnert szerezte meg a következő sorozatához, aminek a címe Trial. Egy alkesz ügyvédről fog szólni, aki megpróbál még egyszer utoljára győzni a bíróságon.

Ha meg még nem volt elég a jóból, íme a Heroes Reborn első normális előzetese, amiből már láthatjuk hogy lesz benne egy rakat új szuperhős, és persze az ismert arcok közül is visszatér pár, ahogyan azt ígérték. Az NBC ezen kívül a plotból is kiszivárogtatott egy keveset: “Egy évvel ezelőtt egy terrorista támadás Odessában, Texasban megtizedelte a lakosságot. Két igazságosztó, Luke (Zachary Levi) és Joanne (Judith Shekoni) meg akarják bosszulni ezt a szörnyűséget. Noah bennet (Jack Coleman) eltűnt a térképről, de az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó Quentin Frady (Henry Zebrowski) megtalálja és felnyitja a szemét az odessai tragédia mögött rejlő igazságról.”

 

A Netflix drámája, a Pablo Escobarról szóló Narcos augusztus 28-án indul, és jó Netflixes szokás szerint a 10 epizódos első évad egyszerre kerül majd ki. A premier dátumának bejelentésén kívül egy teaserrel is szolgált a Netflix a sorozathoz.

A WGN America megjelentette a Manhattan második évadának első teaser trailerét, valamint az is kiderült végre, hogy ősszel indul újra a sorozat.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] korábbi HéTVégi hírnasiban, írtunk arról, hogy Kevin Costner egy ügyvédes drámában fog szerepelni. A legújabb hír, […]