HéTVégi Hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi

bear-obama-instagram

Egy ideje nem jelentkeztünk ezzel a rovattal, de most visszatértünk! Az elmúlt hét nem volt a legizgalmasabb a tévézés történelmében, ám pár olyan bejelentés mégis történt, amin felhúztuk a szemöldökünket.

Az első hír amin meglepődtünk, hogy Obama menyire bevállalós, ugyanis elmegy Bear Grylls műsorába, ami egy túlélős valóságshow. A műsort az idei év végén készítik, a fő témája pedig a klímaváltozás lesz.

Azon már kevésbé lepődtünk meg, hogy ez az egész egyáltalán nem tetszik a PETA szervezetnek.

Szinén meglepő volt, hogy az Apple cég is műsorokat akar gyártani. Ennek az apropója egyébként az új tévéjük piacra dobásával kapcsolatos.

Az sem volt egyszerű elhinnünk, hogy az NBC döntéshozói között még léteznek józan emberek, de az a döntésük miszerint a Coach című sorozatot mégsem gyártják le erre ad gyanút. Mi egyébként már a bejelentésekor megmondtuk, hogy bukta lesz.

Ezek után meg találtunk egy olyan sorozattervet az NBC-től, ami olyan mintha a Szex és New York és a Dracula szerelemgyereke lenne. Brides of Dracula címmel jön, arról fog szólni, hogy ilyen lenne az ha Drakula három nője a modern világban élne. Szerintem meg túl sok volt a kábszi a csatornánál.

Végül, de nem utolsó sorban íme egy előzetes a Fear The Walking Dead harmadik részéhez, ami csak jövő hét hétfő hajnalban kerül adásba, mert a következő adásidő az amcsiknál munkaszüneti nap.

Ez is tetszeni fog...