Idén is ott leszünk a Zsigmond Vilmos Filmfesztiválon - Corn & Soda

Idén is ott leszünk a Zsigmond Vilmos Filmfesztiválon

Ebben az évben is igyekszünk majd a lehető legtöbb versenyfilmet megnézni, illetve a legtöbb programon részt venni, hogy azok az olvasóink is teljes képet kapjanak a fesztiválról, akik távol maradnak tőle.

Korábban már megírtuk, hogy idén milyen filmeket lehet majd megnézni a Zsigmond Vilmos Filmfesztiválon. Ezúttal inkább a rendezvény egyébrészleteire koncentrálunk.

A korábbi évekhez képest idén sokkal több helyszínen zajlik majd a fesztivál. Szerencsére segítségemre lesz egy kollégám, Csizmadia Attila, így reményeink szerint a Corn & Soda minden fontos eseményről be tud majd nektek számolni.

Forrás: zsigmondvilmosfilmfest.com

Mivel az év elején elkezdődött a Belvárosi Mozi felújítása, így a fő helyszín a mozi épületéből átkerült a Tisza túlpartjára, a Délvidék Házba, amit a Közép fasor 1-3. szám alatt találni. A szegedi zöld övezetében található vetítőterem 220 fő befogadására képes, de a régi mozi egyik terme is ott van az aktív helyszínek között.

További helyszínei még a fesztiválnak a már említett Csőke József terem, a Dobó utca 41., ami Zsigmond Vilmos szülőháza, a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman, ahol koncertek lesznek, illetve a Széchenyi tér, ahol szabadtéri mozi lesz.

Természetesen a versenyprogramok a Délvidék Házban kerülnek vetítésre, de a többi helyszínt is igyekszünk majd látogatni.

A részletes programot a fesztivál brosúrájában is elolvashatjátok, amiben a filmek leírásán és fesztiválnaptáron kívül még a zsűriről és a kísérőprogramokról is találhattok infókat.

Ez is tetszeni fog...