Killing Gunther trailer – Egy elit csapat akarja meggyilkolni Schwarzeneggert - Corn & Soda

Killing Gunther trailer – Egy elit csapat akarja meggyilkolni Schwarzeneggert

Killing Gunther

Forrás: Wikipedia

Az eredetileg Why We’re Killing Gunther címmel fémjelzett Killing Gunther első trailere felrobbantotta az internetet. Taran Killam első rendezése egy csoport bérgyilkost mutat be, akik megpróbálják megölni Gunthert (Arnold Scwarzenegger), de persze nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen Gunther maga sem ijed meg a lövöldözéstől. Ráadásul vicces és menő a sérója is.

Killam mockumentaryként mutatja be ezt az egyébként komolynak is felfogható sztorit, ami miatt érdemes a filmet watchlistre tenni, hiszen mindenképp érdekesnek ígérkezik a kivitelezés, amit már a trailer is bebizonyít. Schwarzeneggeren látszik, hogy igazán magáénak érzi a szerepet. A legenda mellett olyan színészek tűnnek majd fel, mint Cobie Smulders, Bobby Moynihan és Allison Tolman.

Schwarzenegger karrierjének hiányzott már egy ilyen mozi. A színészt egyetlen szereppel azonosítjuk, le se fogom írni, hogy melyikkel, ezért külön jó látni, hogy képes kiszakadni a komoly gyilokgép sztereotípiájából és felvenni a komolytalan gyilokgép maszkját. Igen, korábban is szerepelt már vígjátékokban, de ez egészen más kategória lesz.

A Killing Gunther biztosan eljut a mozikba, de még nem tudjuk, mikor.

Ez is tetszeni fog...