Megjelent Tóthárpád Ferenc legújabb verseskötete - Corn & Soda

Megjelent Tóthárpád Ferenc legújabb verseskötete

Tóthárpád Ferenc legújabb, kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, Dőzsöl az égen a hold című kötetében friss és régebbi, válogatott versekkel egyaránt találkozhatunk.  A gyűjtemény a Szülőföld Könyvkiadó gondozásában jelent meg, és ráadásként a gyönyörűen illusztrált kötet még meglepetést is tartogat. 

Forrás: www.facebook.com/ferenc.totharpad

 „Családi versek” – a szerző így határozta meg a kötet témáját, és valóban ez a  legpontosabb kategória, ahová az estéli versek és versdalok besorolhatóak. Meglepetésként a kötet egy CD-mellékletet is tartalmaz, melyen a Rózsabors Műhely által megzenésített versek hallhatóak. Mellette pedig 19 versdal kottáját is megtalálhatjuk, így ha valakinek kedve támad, egy szál gitárral vagy furulyával is lejátszhatja a műveket, de akár együtt is zenélhet a lemezen közreműködő muzsikusokkal, így  Nagy Krisztina énekessel, Dala József gitáros zeneszerzővel és Scheer Uwe hegedűssel.  A csapathoz tartozik még  Magyar Marcell (ütőhangszerek), Papp Róbert (basszusgitár) és Kendik Péter (zongora) is. 

Ízelítő a CD-melléklet dalaiból:

A verseket és versdalokat T. Takács Tibor gyönyörű képei illusztrálják, és teszik szemet gyönyörködtetővé a kötetet. 

Forrás: www.facebook.com/ferenc.totharpad

Ám a címével ellentétben a versek és dalok gyűjteményét, nemcsak akkor élvezhetjük, amikor már sötétedik, hanem a nap bármely szakában élvezetes szórakozást nyújthat ez a nagyszerű művészek által megálmodott összeállítás. Így minden korosztálynak szeretettel ajánljuk a Dőzsöl az égen a hold verseit és dalait.

 

Ez is tetszeni fog...