Online fantasy – Boszorkányúr – A Kianit Szövetség – Corn&Soda

Online fantasy – Boszorkányúr – A Kianit Szövetség

Az Életutazások után most újabb folytatásos regényt, a Boszorkányúr című fantasysorozat bevezető részét, A Kianit Szövetséget ajánljuk figyelmetekbe. A történet kedvcsinálóként a sorozat további részeihez teljes egészében ingyen hozzáférhető online formában. A járványra való tekintettel minden este kerül fel belőle újabb részlet Nora Halliwell Hivatalos Oldalára.


Az univerzum, ahol a történet játszódik, milliónyi különböző világból, vagyis létsíkból áll. A Kianit Szövetség tagjai olyan varázslónők és mágusok, akik a kiképzésük után a világok között vándorolva küzdenek az Árnyék erői ellen a Fény védelméért.


Miután a tizenhét éves Kyra egy különösen kegyetlen támadást elszenvedve megismeri a benne szunnyadó varázsképességet, ő maga is felvételt nyer a szövetségbe. Leendő mesterei magukkal viszik őt a főhadiszállásukra, Roanaa szigetére, ahol a lánynak el kell sajátítania többek között a fegyveres és mágikus küzdelem alapjait, a térkapunyitást és a meditációt.


Ám az élet a szigeten nem csupán tanulásból áll. A kiképzése alatt Kyra megismerkedik Liammel, a forrófejű tűztündével és Anguisszal, a magányos kígyóemberrel. A Samhain alkalmából rendezett ünnepség után pedig megtapasztalja a reménytelen szerelmet is.


Ha szereted a fantasyt, és szívesen vándorolnál egy varázslatos szigeten, kattanj rá Te is az Esti mesékre!

Ez is tetszeni fog...