Jön a halloween-i Bones - Sleepy Hollow crossover - Corn & Soda

Jön a halloween-i Bones – Sleepy Hollow crossover

Ahogy azt már nyáron megszellőztették Mindenszentek estéjére valami nagy dobással készül a Fox egy crossover formájában. A Dr. Csont (Bones, 2005-) és az Álmosvölgy legendájának (Sleepy Hollow, 2013-) egy-egy epizódjának a története fonódik össze.  Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a két világot, hogyan lehet sikeresen összefésülni. Ami A zöld íjász (2012-) és a The Flash (The Flash, 2014-) crossoverében, s a későbbi Legends of Tomorrow-ban a közös univerzum miatt nem volt olyan hatalmas kihívás, ebben az esetben hasonlóról nem beszélhetünk. A racionalitás és a természetfeletti ütköztetése mindkét sorozat ötödik epizódjában kezdődik, s két részen keresztül tart, amelyhez meg is érkezett a hivatalos trailer.

A Bones – Sleepy Hollow crossover első epizódjában Ichabod Crane (Tom Mison)  és Abbie Mills (Nicole Beharie) utazik Washingtonba, hogy egy több évszázados fejnélküli holttest rejtélyét segítsenek megoldani a tudományos eszközökre támaszkodó Booth (David Boraneaz) – Dr. Brennan(Emily Deschanel) párosnak. Ezután a tanúknak lesz szüksége a modern technológiára egy élőholt sereg feltámasztása körüli problémában.

sleepyhollowbones1280jpg-306bf5_1280w

Az október 29-én vetítendő két rész önállóan is megállja a helyét, így azoknak a nézőknek sem lesz zavaró, akik eddig csak az egyik szériát követték. Ugyanakkor a Fox nem titkolt célja, hogy új impulzust adjon mindkét sorozatnak, melyekkel szélesebb és újabb rajongótábort szerezhetnek.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Ugyanakkor meg kell említenünk a halloween-i 5. részt (Dead Men Tell No Tales, 2016), amelyet crossoverként forgattak Dr. „Bones” Brennan és Seeley Booth ügynök (Dr. Csont, 2005 –) vendégjátékával, […]