HéTVégi Hírnasi - Corn&Soda

HéTVégi Hírnasi

x_files_poster

Az aktuális tévés hírek vegyes felvágottjában ismét van egy rakat olyan kép, videó és hír, amiktől örömünkben a seggünket verjük a földhöz. Lássuk, hogy mik is ezek!

Az új X-akták, ahogyan azt fent is látjátok egy igen profi posztert is kapott az új előzetes mellé. A nyúlfarknyi, fél perces kis előzetesbe csomó új, eddig nem látott jelenet került bele, amikből már most megmondható, hogy a régi érzést kapjuk majd vissza a sorozattól. 2016. Január 24. a premier dátuma, amit már nagyon várunk.

south_of_hell_poster

Szintén egy fél perces előzetest és posztert kapott az a démonűzős horror sorozat aminek az egyik készítője a Paranormális jelenségek sorozat alkotója, illetve a főszereplője az Amerikai pitéből és Amerikai szépségből ismert Mena Suvari. A South of Hell című sorozatban az Egyesült Államok déli bigott vallásos vidékein űznek majd ki démonokat emberekből. A csavar az, hogy a főszereplőben szintén van egy démon, aki azokkal a lényekből zabál, akiket kiűznek másokból. November 27-én az egész évad, ami 7 részt jelent, megtekinthető lesz.

Korábban írtunk már Stephen King 11/22/63 című időutazásos regényének sorozat adaptációjáról. Most íme hozzá néhány promókép.

Az HBO új magyar sorozatát, az Aranyéletet, amitől a kritikusok elvannak ájulva, a premiere napján, november 8-án az HBO GO-n regisztráció nélkül is teljesen ingyen meglehet nézni. Regisztrációt következő pedig az első 4 részt lehet még megtekinteni, természetesen az adások idejében. Íme egy előzetes a sorozathoz, és mindenki döntse el maga, hogy kíváncsi lesz-e rá.

shadowhunters

Sokkal izgalmasabb hír, hogy A végzet ereklyéi című filmből, ami egyébként borzalmas volt és ezért akkorát is bukott mint egy részeg ló a díjugrató versenyen, Shadowhunters címen sorozat készül. A Január 12-én érkező produkcióról a videók alapján azt lehet mondani, hogy nagyon tini cucc lesz. A történet ugyanaz amit már láttunk, csak kibővítve, a látvány profi, de nagyjából ennyi. mindenki tudja mire számíthat. Dubstep, kamaszszerelem, bulik, látványos akciójelenetek. Egy próbát megér, max majd röhögünk egy sort.

 

A cikk végére levezetésnek pedig egy olyan videót nézhettek ami valóban vicces, igaz ezt tényleg annak is szánták. Az Archer című animációs kémparódiát mosták össze az új James Bond film előzetesével. Fergetes lett! 🙂

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Aranyélet című HBO-s sorozat első részét, ahogyan azt a HéTVégi Hírnasiban is írtam, az HBO GO-n regisztráció nélkül is meg lehetett nézni. Meg is néztük. Íme az […]