Ingyen mozi a Tranzitban! - Corn & Soda

Ingyen mozi a Tranzitban!

Forrás: budapest.reblog.hu

Nyáron mindig dúskálunk a programokban, nem úgy a pénzben. A főváros szerencsére sok pénztárcakímélő programot kínál. Ritka, de nem lehetetlen, hogy az esemény nem csupán minimális pénzbefektetést igényel, hanem egyenesen ingyenes – különösen, ha filmekről van szó. Ilyen ritka lehetőséget kínál a Tranzit Art Café & Bistro Kert Mozi, ahol június 19-étől fogyasztás ellenében ingyenes filmvetítést tartanak.

A Kosztolányi Dezső téren található Tranzit Bistró az év minden időszakában megannyi olcsó és izgalmas programot kínál vendégeinek, a finom süteményeikről és hűsítő italaikról nem is beszélve: kiállítások, koncertek, nyári táborok, felolvasásosok és még sorolhatnánk. 2017 nyarán a kánikulában átszenvedett napok után, hála a Bistrónak, hétfőként este 8 órától felnőtt, keddenként este 7 órától gyermekfilmekkel kapcsolódhatunk ki.

A Tranzit az ország kis létszámú autós mozijával ellentétben nem kizárólag régi filmeket vetít, ellenkezőleg! – jövő kedden például kicsik és nagyok örömére a LEGO Batman (The Lego Batman Movie, 2017) kerül sorra, de látható lesz még a Moana (Vaiana, 2016), az Alice Tükörországban (Alice Through the Looking Glass, 2016) és a Váratlan szépség (Collateral beauty, 2017) is. A teraszon egészen augusztus végéig vetítik a filmeket, ráadásul nem kell aggódni az esőnaptól sem, mivel a kertet végig ponyvák védik a nyári zivataroktól.

Forrás: tranzitcafe.com

Aki esetleg már látta a kínálat minden darabját, annak sem kell más mozi után kutatnia, a Tranzit ugyanis különleges koreai filmcsemegékkel készült az ínyenceknek: a júliusi hétfők hangulatát dél-koreai drámák, romantikus filmek és komédiák biztosítják.

Senki se mulassza el a régi buszpályaudvarból apró paradicsommá átalakított bisztrót, ahol hűvös terasz, egzotikus külföldi ritkaságok és jeges italok teszik különlegessé az estéket. A filmek részletes listája megtalálható a Tranzit Art Café & Bistro honlapján, illetve a Facebook-oldalukon is.

Ez is tetszeni fog...