CBS upfronts 2015 - idei újdonságok a tévében - Corn & Soda

CBS upfronts 2015 – idei újdonságok a tévében

2015 ősze nagyon jó sorozatokkal kecsegtet minket, amit az ABC, Fox és NBC newfronts listája is bizonyít. Ebben a cikkben a CBS idei üdvöskéiről lesz szó a sor folytatásaként, hét új és 22 visszatérő sorozattal.

Rush Hour

Az azonos című film alapján készült sorozat egy magányos Los Angeles-i nyomozóról és végtelenül szabálykövető hongkongi társáról szól. Lee nyomozó Los Angelesbe költözik, hogy megbosszulhassa húga halálát, de közben kideríti azt is, hogy a lánynak köze volt a kínai szervezett bűnözéshez. Ezzel szemben Carter nyomozó csak a saját szabályai alapján játszik, nem is akart partnert magának. Természetesen a végén ők lesznek a leghatékonyabb partnerek az egész világon.

Limitless

Ezt a sorozatot is az azonos című Limitless alapján készítették, és olyannyira ragaszkodnak az eredeti történethez, hogy Bradley Cooper eredeti szerepében fog feltűnni a sorozatban, azzal a különbséggel, hogy a karakter ezúttal nem főszereplő lesz. A sztori Brian Finchről (Jake McDorman) szól, aki miután felfedezi at NZT megállíthatatlan erejét, ami által agyi kapacitása 100%-át hasznosítani tudja, így gyakorlatilag arra a tizenkét órára, míg a szer hatása alatt áll, ő lesz a világ legokosabb embere, az FBI-nak segít a bonyolult ügyek felgöngyöítésében.

Angel From Hell

A Golden Globe-díjas Jane Lynch főszereplésével készülő sorozat egy egykamerás komédia. Amy egy angyal. Annyira, hogy amikor találkozik Allisonnal, a rendezett, kissé feszült orvossal, be akarja bizonyítani, hogy ő a nő védőangyala. Allison Amyben csak egy idegesítő, túl színes bolondot lát, egészen addig, amíg minden figyelmeztetése valóra nem válik. Allison megpróbálja kitaszítani Amyt az életéből, de a nőnek van még egy esélye, hogy bebizonyítsa, tényleg az, aminek beállítja magát.

Code Black

A sorozat az államok legismertebb ER-járól szól, ahol az orvosok és nővérek folyamatosan vállvetve küzdenek betegeik életéért. A sorozat központi szereplője Dr. Leanne Rorish, aki a trauma-részlegen végzi el a legbonyolultabb beavatkozásokat. Mellette dolgozik négy rezidense, Christa Lorenson, Malays Pineda, Mario Savetti, Angus Leighton és a tapasztalt ápoló, Jesse Sallander, aki a rezidenseket irányítja. Az életet itt másodpercekben mérik, a hős orvosok és nővérek gyorsan és hihetetlen szakértelemmel dolgoznak, hogy minden beteg megkapja a megfelelő ellátást.

Criminal Minds: Beyond Borders

A Criminal Minds egyik újabb spinoffjáról van szó, melyben az FBI Nemzetközi Divíziójáról szól. Ez a részleg a külföldön bajba került amerikai állampolgárokat segíti. Az ügyeken kiváló csapat dolgozik Jack Garrett vezetésével, akinek 20 éves tapasztalata van az FBI-nál. Garrett bizalmasaival oldja meg az eseteket, a katonai hős Matthew Simmonsszal és Russ Montgomeryvel, a tech zsenivel. Ezek a szakemberek minden nap azért dolgoznak, hogy épségben hazajuttassák honfitársaikat.

Supergirl

A Supergirl a DC Comics karakter, Kara Zor-El (Melissa Benoist) története, aki nem más, mint Superman unokatestvére. Tizenkét évig titokban tartotta szuperképességeit, de most eljött az ideje, hogy azzá a hősnővé váljon, aki mindig is lenni akart. Kara 12 évesen menekült el a Kryptonról szülei segítségével. A Földön a Danver család nevelte fel, de mindig fogadott testvére, Alex árnyékában kellett élnie. Évekkel később, 24 évesen Kara végre elkezdhet igazán életcéljának élni, amikor Hank Henshaw, egy szupertitkos ügynökség feje megbízza vele, hogy védje meg a várost az azt fenyegető veszélyektől.

Life in Pieces

Egy újabb egykamerás vígjáték, ezúttal egy család életéről. A három testvér, Matt, aki most találta meg élete szerelmét, Greg, akinek most született meg az első gyereke ésHeather, akik most gondolkoznak egy következő gyereken. A szülők sem hétköznapiak, főleg az apjuk, aki most lett 70 éves, amit mivel lehetne jobban megünnepelni, mint egy áltemetéssel? Sok jó poén vár minket ezzel a sorozattal, de az eredetiségre nem fogadnék.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Big Bang Theory; Life in Pieces, Scorpion; NCIS: Los Angeles – […]