HéTVégi Hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi

cassius-and-clay-fx

2 Reboot, 1 spinoff, 4 idő előtt kiszivárgott sorozat, 1 sorozatot lezáró film, és a hazai pályán egy olyan szerződés megszületése, amitől sírva fakadtunk. Egész jó kis hét volt ez.

Rebootok:

A Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) című sorozatot tervezik újra képernyőre vinni. A sorozat eredeti sztárja Will Smith mint producer fog belefolyni a munkálatokba, ugyanis az ő cége kapta meg hozzá a jogokat.  Nem tudjuk, hogy milyen lesz, azt a neten keringő ötletet miszerint ezúttal nem egy városi utcakölyök kerülne gazdagékhoz, hanem fordítva, Will Smith gazdag kölke kerülni Philadelphiába, hogy kicsit életképesebbé váljon, szívesen megnéznénk.

Még egyáltalán nem biztos, de az is lehetséges, hogy a Xena sorozat is rebootolni fog. Lucy Lawless, aki Xena-t játszotta, azt mondta, hogy ha készül egy új sorozat a karakterből, akkor az az azért lesz mert a hardcore fanok tudják, hogy mit akarnak, utalva ezzel az NBC egyik főnökének egy mondatára, hogy nem tudják a színésznő a részese szeretne e lenni az új sorozatnak.

A spinoff:

Az Archer animációs sorozat alkotói egy mellék sorozatot terveznek az eredetihez, aminek Cassius and Clay lenne a címe. (Igen, mint a híres boxoló Muhammad Ali eredeti neve.) A története középpontjában két kemény csaj áll, aki a posztapokaliptikus jövőben garázdálkodnak. Kép hozzá fent.

A 4 idő előtt kiszivárgott sorozat:

Lucifer, Blindspot, Minority Riport és a The Carmichael Show.

Még hétfőn felkerült a netre ez a 4 sorozat, aminek a premierje jóval később lett volna. Türelmetlenek szedhetik is le, de készüljenek rá, hogy a következő részt csak hónapok múlva láthatják majd.

A The Carmichael Show-n kívül a többiről már írtunk, ez egy stand up-os csóka életét követi nyomon, van már ilyen a Luis C.K., ebben szerintem annyi a különbség, hogy ez feketékről szól.

A sorozatot lezáró film:

Ez nem más mint a hír, miszerint a Deadwood sorozatot, amit egyébként 2006-ban kaszáltak, egy filmmel zárják le. Az HBO nem nagyon szokott hibázni a sorozataival, szóval aki eddig nem nézte, az gyorsan pótolja be.

A hír, amitől legszívesebben falnak mennénk:

A TV2 beválogatta az Ezek megőrültek műsorába Pumped Gabót. Ez az asrác, aki arról lett “híres”, hogy táncolt egy hazai elektronikus zenei fesztiválon. Gratulálunk neki! A TV2 részéről meg érdekelne minket, hogy milyen tudatmódosító szereken élnek.

A végére pedig egy kis enyhítés:

A Westworld sci-fi sorozat olyan előzetest kapott, amitől ledobtuk a hajunkat. Mondtam, hogy az HBO nem szokott hibázni. Robotok, vadnyugat, Anthony Hopkins. Hülye aki majd nem nézi!

Forrás: Deadline, Eonline, Variety, Facebook

Ez is tetszeni fog...