3 thoughts on “Őszintén a Testről és Lélekről (2017) kritika

  1. Tisztelt Mafab: 76 vagy ki is. Ezt a kritikát valószínűleg jó régen írta, és meglehet azóta megváltozott a véleménye, de ez bárhogy is nézzük, nem mentség arra, amit itt összehord. Én speciel a filmet nemrég láttam, (2023 májusában) azt is a TV-ben, elsőre egy torzóban, majd másnap reggel 3(!)-kor kezdődően megnéztem az egészet. Gondolhatja, hogy nekem felettébb tetszett a film, amibe csak bekapcsolódtam, hogy utánanéztem ismétlik-e az adott csatornán, és szerencsém volt, és a hajnali 3 órai kezdés nem riasztott el. Tehát nekem tetszik, magának meg nem. Van ilyen. De az, hogy maga azzal kezdje a kritikát hogy „előrebocsátja… stb” mi akar lenni? Azért se? Megkönnyezte és szégyent érez? Természetesen adós maradt azzal miért nem tetszett magának a film, „lagymatag karakterek” hát az egy nulla, azért olvastam el a kritikáját, hogy hátha felhívja a figyelmemet olyan összefüggésekre amik felett én elsiklottam, de tagadhatatlanul tényleg úgy van. Tehát elmegy maga a picsába.

    1. Kedves Szarka Sándor! Én Erunder vagyok, a cikk szerzője. A cím alatt találhatja az adatokat. A „Mafab: 76” a cikk megjelenésének idején jelezte, hogy a Magyar Film Adatbázisban milyen pontot kapott az alkotás.

      Amennyiben figyelmesen elolvassa a cikket megkapja a választ arra, hogy az alkotásnak az én szemszögemből nézve mikyen pozitívumai és negatívumai vannak.

      Egy kritika nem ( vagy nem minden esetben) azért születik meg, hogy „felhívja a figyelmet összefüggésekre”, hanem hogy elmondják vele, ennek a filmnek történetvezetésileg, operatőri munkábam, színészi játékban és sok más egyéb tényezőben milyen tulajdonságai vannak. Ez megtörtént. Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük